Dashboard.

Het dashboard is de startpagina en toont, naast de navigatiekolommen, de meeste relevante informatie voor een gebruiker. De informatie is aanklikbaar. Welke informatie wordt getoond is afhankelijk van de inrichting. Op het centrale scherm van het dashboard van Visma Verzuim DWC zijn diverse aanpasbare vensters (widgets) beschikbaar, die naar wens door de applicatiebeheerder kunnen worden geconfigureerd. Deze vensters bieden de gebruiker verschillende soorten informatie, bijvoorbeeld:

• Verzuimcijfers
  • Openstaande dossiers
  • Openstaande taken
  • Ontvangen signalen

Links en rechtsboven van het dashboard vind je verschillende menu opties.