Agenda beheer

In dit artikel worden de meest gestelde vragen beantwoord over het agendabeheer.

VRAGEN

Hoe voeg ik een nieuwe agenda toe?

Raadpleeg het hoofdstuk Agenda om een nieuwe agenda toe te voegen.

Hoe kan ik gebruik maken van een webconsult?

De functionaliteit Web consult ondersteunt het inplannen van een webconsult en het delen van een web consult link met de medewerker door middel van het versturen van een uitnodiging. Het ondersteunt niet het daadwerkelijke beeldbellen.

Om gebruik te kunnen maken voor het delen van de link voor een web consult moeten minimaal onderstaande stappen worden doorlopen voor een correcte werking.

• Web Consult kamer URl vastleggen in agenda
  • Web Consult kamer URL opnemen in een sjabloon.

Wordt het webconsult een extra verrichting? Volg dan eerst onderstaande stappen:

• Maak een verrichting aan.
  • Activeer de verrichting in de verschillende agenda's.
  • Bewerk de beschikbaarheid in de agenda's door de nieuw aangemaakte verrichting te activeren.

Web consult URL vastleggen in de agenda

• Navigeer naar het Adminportaal | Agenda's en selecteer een agenda.
  • Vul onderaan de pagina een webconsult link in en klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.

Webconsult link opnemen in een sjabloon.

• Navigeer naar het Admin portaal | Sjablonen | Document, een overzicht van documenten wordt geopend.
  • Selecteer het aan te passen documentsjabloon, het documentsjabloon kan worden bewerkt of klik op Toevoegen om een nieuw sjabloon aan te maken.
  • Plaats de cursor daar waar de link moet worden geplaatst.
  • Klik op de placeholder Agenda en selecteer Webconsult link.
  • Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.

Wanneer een afspraak wordt ingepland voor een webconsult, kan er gebruik worden gemaakt van het aangemaakte documentsjabloon om de medewerker te voorzien van een webconsult link.

Hoe maak ik een anonieme afspraak?

Een anonieme afspraak is een afspraak die alleen zichtbaar is voor:

• De geplande medewerker | De afspraak is zichtbaar in het medewerker portaal.
  • De agenda gebruiker, dit is de eigenaar van de agenda die de afspraken uitvoert, bijvoorbeeld een bedrijfsarts.
  • De gebruiker die de afspraak heeft ingepland.

Voor alle overige gebruikers is de afspraak niet zichtbaar. Gebruikers die wel inzage hebben in de agenda zien de afspraak als 'niet beschikbaar' in de agenda, zoals in onderstaande afbeelding.

Een anonieme afspraak kan worden ingepland als de verrichting als 'anoniem' wordt ingericht.

Maak een verrichting aan van het type anoniem. Raadpleeg dit artikel voor het aanmaken van een verrichting. Bij stap 9 moet de optie 'anoniem' worden aangevinkt. Het is raadzaam om in de beschrijving van de verrichting te vermelden dat het om een vertrouwelijke afspraak gaat. Tijdens het plannen van de afspraak herken je dan bij het selecteren van de verrichting dat het om een anonieme afspraak gaat die alleen voor genoemde gebruikers getoond zal worden in het dossier/agenda.