Beschikbaarheid / Afspraken

In dit artikel worden de meest gestelde vragen beantwoord.

VRAGEN

Hoe voeg ik beschikbaarheid toe?

1. Navigeer naar een agenda.
2. Selecteer de agenda waarvoor beschikbaarheid toegevoegd moet worden.
3. Dubbelklik op de datum / tijd waar beschikbaarheid toegevoegd moet worden.
4. Vul de gegevens in en klik op Opslaan.

Raadpleeg voor meer informatie het artikel Beschikbaarheid toevoegen.

Hoe voeg ik een afspraak toe?

Binnen de verschillende portalen is er, mits de rechten aan staan, de mogelijkheid om te klikken op de button 'Afspraak toevoegen'. De planningswizard wordt geopend. Binnen het agendaportaal kan op de volgende manier een afspraak worden toegevoegd:

• Planningswizard | De planningswizard wordt geopend.
  • Reserveringen | Afspraak toevoegen, de planningswizard wordt geopend.
  • Geplande afspraken | Afspraak toevoegen, de planningswizard wordt geopend.

Hoe wijzig ik een afspraak?

Het is mogelijk om op verschillende manieren de afspraak te wijzigen.

• Agenda | Selecteer de agenda | Dubbelklik op de afspraak, het afspraakdossier wordt geopend waarin de afspraak kan worden gewijzigd.
  • Reserveringen | Klik op de afspraak, het afspraakdossier wordt geopend waarin de afspraak kan worden gewijzigd.
  • Geplande afspraken | Klik op de afspraak, het afspraakdossier wordt geopend waarin de afspraak kan worden gewijzigd.

Raadpleeg voor meer informatie het artikel Afspraakdossier.

De planningswizard geeft geen resultaten, terwijl er wel beschikbaarheid is?

De planningswizard geeft niet alleen resultaten op basis van de ingevulde beschikbaarheid. Voer de volgende controle uit:

• Beschikbaarheid | Controleer of de gekozen verrichting ook is geselecteerd in de beschikbaarheid. Als de verrichting niet is geactiveerd in de beschikbaarheid worden er geen resultaten getoond.
  • Beschikbaarheid | Controleer of de beschikbaarheid is toegevoegd voor een specifiek bedrijf/werkgever. Als deze optie is geactiveerd en de medewerker is niet in dienst van de geselecteerde werkgever, worden er geen resultaten getoond.
  • Adminportaal | Agenda | Agendawizard instellingen. Als de maximale afstand tussen het adres van de medewerker en de gekozen locatie is bereikt worden er geen resultaten getoond.