Standaard werkgever rol

ALGEMEEN

Dotweb Cloud beschikt over veel functionaliteiten. Bij het aanmaken van een rol kan er bepaald worden over welke functionaliteiten een gebruiker met deze rol mag beschikken. Op deze wijze kan er bijvoorbeeld per discipline of per functie een rol aangemaakt worden.

Als Arbo beheerder bent u in de gelegenheid om voor uw werkgevers een standaard werkgever rol aan te maken. Deze rol wordt bij uw werkgevers standaard getoond.

Bij het aanmaken van een werkgever rol is het noodzakelijk een basisrol, of ook wel werkgeverrol categorie, te koppelen. Deze basisrol bepaald over welke dossierindelingen, taken, notities, documenten et cetera de gebruiker mag beschikken.

VOORWAARDEN

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Toegangsbeheer | Standaard werkgever rollen en klik op Toevoegen.

2. Vul de naam van de rol in.
3. Selecteer de basis rol.
4. Vink de optie Actief of Hoofdrol aan indien nodig.
5. De portalen worden getoond met het aantal beschikbare en geselecteerde rechten.
6. Klik op een portaal en vink de functionaliteiten aan.
7. Klik op Opslaan om de rol te bewaren.