Werkgeverrol aanmaken

ALGEMEEN

Een werkgever of een arbodienst kan werkgever rollen aanmaken. De werkgever rol bepaald welke functionaliteiten een gebruiker van de werkgever mag zien. Elke werkgever heeft binnen zijn organisatie eigen wensen voor de inrichting van deze rollen.

Als arbodienst is het mogelijk om een werkgever categorie aan te maken. Aan deze werkgeverrol categorie wordt mogelijk de volgende autorisaties toegekend:

• Dossierindelingen
  • Documentsoorten
  • Notitiesoorten
  • Uploadsoorten
  • UWV-documenten
  • Taken
  • Ontvangen signalen
  • Et cetera

Deze werkgeverrol categorie wordt als basisrol gekoppeld aan een werkgever rol. Deze koppeling is noodzakelijk voor het functioneren van de werkgever rol.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Toegangsbeheer | Werkgever categorie en klik op Toevoegen.

2. Vul de naam van de rol in.
3. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.