Bedrijfsarts toevoegen.

ALGEMEEN

Om een bedrijfsarts toegang te geven tot Visma Verzuim DWC is het noodzakelijk deze interne/externe gebruiker toe te kennen aan de groep Bedrijfsartsen

Wanneer een bedrijfsarts een eerste keer wil inloggen in Visma Verzuim DWC is het verplicht een geldig BIG-nummer in te vullen om toegang te krijgen tot het Medische portaal.

Deze gebruiker kan daarna tevens als bedrijfsarts worden vastgelegd in het verzuimdossier van de medewerker.

VOORWAARDEN

• Gebruiker is aangemaakt als interne/ externe gebruiker.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Gebruikers | Bedrijfsartsen en selecteer een gebruiker die als bedrijfsarts moet worden toegevoegd.
2. Klik op Toevoegen en de bedrijfsarts is toegevoegd.
3. De bedrijfsarts wordt getoond, klik op de kruis om deze als bedrijfsarts gebruiker te verwijderen.