Welkomst e-mail

ALGEMEEN

Een welkomst e-mail wordt gestuurd naar een nieuwe gebruiker. Er kan een welkomst e-mail sjabloon aangemaakt worden voor werkgevers uit bepaalde samenwerkingsverbanden of specifieke werkgevers.

Wanneer geen welkomst e-mailsjabloon wordt aangemaakt, wordt er een standaard e-mail gestuurd vanuit Visma Verzuim DWC. De gebruiker ontvangt de gebruikersnaam en heeft de mogelijkheid het wachtwoord aan te maken.

In dit artikel wordt onderstaande toegelicht:

STAPPEN WELKOMST E-MAIL AANMAKEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Sjablonen | Welkomst e-mail en klik op Toevoegen.

2. Selecteer een samenwerkingsverband, het sjabloon wordt verstuurd naar alle gebruikers van de gekoppelde werkgevers.
3. Wanneer geen samenwerkingsverband wordt geselecteerd, kan er een werkgever gekozen worden waaraan dit sjabloon verstuurd moet worden.
4. Standaard is het sjabloon actief.
5. Vink de optie 'Met snelgids' aan, om de snelgids als bijlage mee te sturen.
6. Vul de sjabloonnaam in, deze naam wordt tevens gebruikt als onderwerpregel voor het e-mail bericht.
7. Indien een bijlage met het e-mailbericht meegestuurd moet worden, selecteer hier het document.
8. Gebruik de verschillende opmaak mogelijkheden om een documentsjabloon op te stellen.
9 De placeholders zijn gegroepeerd. Klik op een groep om de inhoud te zien. Klik op een placeholder.
10. De placeholder wordt toegevoegd binnen de tekst waar de cursor is geplaatst.
11. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.

HANDIGE PLACEHOLDERS

Handige placeholders voor een welkomst e-mail:

Placeholder groep Placeholder Toelichting
Gebruikers Aanhef Gegevens uit Werkgeversbeheer | Gebruikers
  Voorletters Gegevens uit Werkgeversbeheer | Gebruikers
  Tussenvoegsel Gegevens uit Werkgeversbeheer | Gebruikers
  Achternaam Gegevens uit Werkgeversbeheer | Gebruikers
  Voorkeur naamgebruik Gegevens uit Medewerkergegevens
  Gebruikersnaam
Welkomst email Wachtwoord knop (Dotweb Cloud) Knop om het wachtwoord aan te maken
  Partnernaam Opgegeven naam bij Dotweb Cl

VOORBEELD TEKST WELKOMST E-MAIL

Onderstaande tekst kan gebruikt worden voor een welkomst e-mail. Tekst in het rood moet een eigen invulling krijgen.

____________________________________________________________________________________

Beste [[GEBRUIKER_GESLACHT_AANHEF]] [[GEBRUIKER_VOORLETTERS]] [[GEBRUIKER_VOORKEUR_NAAMGEBRUIK]]

Hierbij ontvangt u uw gebruikersnaam voor Dotweb Cloud, het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw werkgever  [[WERKGEVER_NAAM]] en arbodienstverlener [[WELCOME_EMAIL_PARTNER]].

Uw gebruikersnaam is: [[GEBRUIKER_GEBRUIKERSNAAM]]

Klik op onderstaande button om uw wachtwoord aan te maken. LET OP! Deze link is slechts 24 uur actief.

[[WELCOME_EMAIL_BUTTON]]

Wanneer het wachtwoord is aangemaakt, kunt u voortaan deze link gebruiken om in te loggen. Voor een optimale werking gebruikt u bij voorkeur Google Chrome.

Met vriendelijke groet,

Naam afzender

[[WELCOME_EMAIL_COPY_RIGHT]]

____________________________________________________________________________________