Verrichting toevoegen.

Een verrichting kan worden toegevoegd aan een dossier van een medewerker, maar kan ook gekoppeld worden aan een protocoltaak of vrije taak. Aan een verrichting wordt een stuksprijs of uurtarief gekoppeld, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor facturatiedoeleinden.

Wanneer een taak in een dossier wordt afgerond wordt de verrichting geregistreerd. Binnen het dossier is een extra tabblad toegevoegd, namelijk Verrichtingen, waar de verrichtingen worden getoond. Een overzicht van alle verrichtingen kunnen worden opgehaald via het rapport Verrichtingen in het Rapportage portaal.

VOORWAARDEN VERRICHTING TOEVOEGEN AAN DOSSIER

Om een verrichting toe te kunnen voegen aan het dossier moet het recht Dossier verrichtingen aanmaken worden geactiveerd binnen de rol.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Facturatie | Verrichtingen en klik op Toevoegen.

mceclip0

2. Geef de verrichting een naam.
3. Vul de factuuromschrijving in.
4. Selecteer een BTW percentage. De volgende percentages zijn beschikbaar:

• 0%
  • 6%
  • 21%

5. Selecteer het gewenste facturatietype:

• Stukprijs
  • Uurtarief

6. Het onderdeel is afhankelijk van het gekozen facturatietype bij punt 5. In dit voorbeeld is er gekozen voor Uurtarief. Vul de normtijd en uurtarief in. Wanneer er gekozen is voor stuksprijs, kan de stuksprijs worden ingevuld.
7. Hier wordt het totaal getoond wanneer alle velden zijn ingevuld.
8. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.