Geldigheidsduur wachtwoord.

ALGEMEEN

Standaard wordt een gebruiker niet verplicht het wachtwoord om de aantal dagen te wijzigen. Het is per rol in het Casemanagerportaal rol in te stellen na hoeveel dagen het wachtwoord gewijzigd moet worden.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Beveiligingsinstellingen | Geldigheidsduur wachtwoord.
2. Een overzicht van de arbo rollen wordt geopend.
3. Gebruik, indien nodig, het zoekveld om een rol te zoeken.
4. Klik op een rol om de geldigheidsduur te wijzigen.

5. Vul het aantal dagen in, waarna de gebruiker een melding moet krijgen voor het wijzigen van het wachtwoord.
6. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.

7. De geldigheidsduur in dagen wordt getoond.