Dashboard.

Het agenda portaal wordt onder andere gebruikt door planners en bedrijfsartsen. Binnen de agenda van Visma Verzuim DWC kunnen eenvoudig repeterende beschikbaarheden en afspraken worden gepland en kan het gehele planproces eenvoudig worden geautomatiseerd.

Wanneer je inlogt in het agenda portaal, zie je het volgende dashboard.

Hier is in een oogopslag te zien welke afspraken er gepland staan, welke afspraken recent zijn toegevoegd en voor hoeveel werknemers je bent geautoriseerd in het systeem. Aan de linkerkant is de menu structuur zichtbaar en het zoekveld. Via het zoekveld kan je snel zoeken op bijvoorbeeld de naam van een werknemer of van een werkgever zodat je in het systeem aanwezige afspraken snel kan vinden.