Feestdagen

ALGEMEEN

De feestdagen kunnen worden gedefinieerd die van toepassing zijn binnen de organisatie. De functionaliteit om deze feestdagen ook daadwerkelijk te tonen in de agenda moet nog ontwikkeld worden. De geregistreerde feestdagen moeten ter zijne tijd getoond worden in de agenda, zodat op deze dagen geen afspraken gepland kunnen worden.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Agenda | Feestdagen | Overzicht van de jaarlijkse feestdagen wordt getoond.
2. Klik op Toevoegen om een feestdag toe te voegen.

3. Vul de naam van de feestdag in.
4. Vul, indien nodig, een omschrijving in.
5. Selecteer een datum.
6. Indien de feestdag elk jaar op dezelfde datum wordt gevierd, klik dan de optie aan.
7. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.