Verrichtingtypes

ALGEMEEN

Een verrichtingtype zijn verschillende type diensten die de bedrijfsarts verleend. Als voorbeeld het type spreekuur  of keuringen. De daadwerkelijke verrichtingen kunnen onder Verrichtingen gedefinieerd worden. Deze verrichtingen worden gekoppeld aan een verrichtingstype.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Agenda | Verrichtingtypes en klik op Toevoegen.

2. Vul een verrichtingstype in.
3. Vul, indien nodig, een code in wanneer er gebruik wordt gemaakt van een koppeling.
4. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.