Vaccinaties

ALGEMEEN

Het is mogelijk om binnen het medisch dossier vaccinaties toe te voegen bij een medewerker. Deze vaccinaties kunnen worden ingericht binnen het admin portaal.

VOORWAARDE

Om een vaccinatie daadwerkelijk te kunnen toevoegen aan het medische dossier, moet binnen de rol de volgende rolinstelling zijn geactiveerd onder:

Medisch | Vaccinaties | Vaccinaties toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Wanneer een vaccinatie binnen het admin portaal wordt aangemaakt en de rolinstellingen zijn geactiveerd, wordt automatisch de dossierindeling 'Vaccinaties' toegevoegd aan het medische dossier.

STAPPEN

1. Navigeer aan het Admin portaal | Content | Vaccinaties en klik op Maak vaccinatie aan.

2. Vul de naam van de vaccinatie in.
3. Vul een geldigheidsduur in weken in.
4. Vink deze optie aan, indien de geldigheidsduur mag worden gewijzigd wanneer deze wordt toegevoegd bij een medewerker.
5. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.