Visma Verzuim Tip: Leeg regelmatig de cache en cookies

Het niet legen van de cache en cookies kan ervoor zorgen dat Visma Verzuim niet meer goed wordt weergegeven en/of bepaalde functionaliteiten niet optimaal werken. Daarom raden wij aan om dit af en toe op te schonen vanaf het eerste gebruik (bij periode kiezen voor de optie Alles). In de meeste browsers kan dat met de sneltoetsen Control + Shift + Delete als je op een internetpagina staat. Het gaat om de browsegeschiedenis, cookies en andere sitegegevens en gecachete afbeeldingen en bestanden. Kies voor Gegevens wissen. Eventueel opgeslagen wachtwoorden hoeven niet meegenomen te worden.