Nieuwe release Visma Verzuim DWC

Op dit moment zijn we volop bezig met mooie nieuwe ontwikkelingen. Onderdelen van deze ontwikkelingen zitten in de komende releases. Ook al zijn deze niet direct zichtbaar voor jou als gebruiker, willen we je toch graag hierin meenemen.

Zo zijn we bijvoorbeeld hard bezig om onze geavanceerde planningstool te ontwikkelen. Daarnaast werken we aan het Electronisch Medisch Dossier, waarin we het onder andere mogelijk maken om wizards zelf samen te stellen. Hiermee kunnen diverse acties worden verricht, waarin de gebruiker stap voor stap wordt meegenomen. Verder maken we grote vorderingen met de ontwikkeling van Public Api’s. Dit geeft je als klant het voordeel dat je zelf controle houdt over je data en je in staat bent om (complexe) integraties met Visma Verzuim te maken.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Meld je dan aan voor ons webinar op 21 mei. Tijdens dit webinar krijg je een demo van onze geïntegreerde oplossing BlueVi en delen we alle mooie nieuwe ontwikkelingen. Meld je hier aan voor het webinar.