Automatische rapportages

ALGEMEEN

Het is mogelijk een maandelijks automatische rapportage te versturen van de rapportage 'Verzuim voor inkomensverzekeraar'. Het is instelbaar aan wie het rapport verstuurd moet worden en over welke werkgever(s) het rapport gegenereerd moet worden. Dit rapport kan worden beveiligd met een wachtwoord.

In dit artikel wordt onderstaande toegelicht:

OVERZICHT AUTOMATISCHE RAPPORTAGE

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Automatische rapportages.
2. Een overzicht van de aangemaakte rapportages worden getoond met de volgende informatie:

• Soort rapportage
  • Naam werkgever waarover de rapportage wordt gemaakt
  • Frequentie van het versturen van de rapportage
  • Aantal opgegeven ontvangers van de rapportage
  • Datum en tijdstip van de laatst verzonden rapportage

3. Maak gebruik van het zoekveld om een rapportage te zoeken.
4. Klik op Toevoegen om een automatische rapportage aan te maken.

mceclip0

AUTOMATISCHE RAPPORTAGE TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Automatische rapportages.
2. Klik op Toevoegen.

2. De rapportage wordt verzonden per e-mail. Standaard wordt er een e-mail onderwerp meegestuurd. Wijzig dit onderwerp, indien nodig.
3. Selecteer de automatisch rapportage.
4. Selecteer de werkgevers waarover de rapportages moet worden gegeneerd.
5. Het rapport wordt standaard opgesteld over een periode van de afgelopen maand.
6. Frequentie voor dit rapport is maandelijks, vul deze frequentie in.

7. Vink deze optie aan om het e-mail bericht beveiligd te versturen met een wachtwoord.
8. In het e-mail bericht wordt een knop getoond, waar de ontvanger op klikt om naar de pagina te gaan voor het invullen van het wachtwoord. Vul een passende tekst in.
9. Vul een beveiligingswachtwoord in en communiceer dit wachtwoord met de ontvangers van de rapportage.
10. Vul een e-mailadres in van de persoon die het rapport mag ontvangen.
11. Klik op de plus om nog een e-mailadres in te vullen.
12. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.

VOORBEELD ONTVANGEN BEVEILIGDE AUTOMATISCHE RAPPORTAGES

In onderstaande instructie wordt een voorbeeld van een beveiligd ontvangen rapportage getoond.

1. Klik binnen de ontvangen e-mail op de knop. De knop kan door de beheerder zelf worden ingericht en de tekst kan afwijken.

2. Klik op 'Activeren' om de link te activeren. Met deze link krijg je één dag toegang en de mogelijkheid om de rapportage te downloaden.

3. Vul het opgegeven wachtwoord in.
4. Klik op 'Verstuur'.

5. Download de betreffende Rapportage.

6. De rapportage (voorbeeld) wordt geopend.