Verzonden signalen

ALGEMEEN

In het overzicht Verzonden signalen worden de signalen getoond die per e-mail of sms zijn verstuurd naar de gebruikers.

STAPPEN

Navigeer naar het Admin portaal | Signalen | Verzonden signalen, het overzicht wordt geopend.

1. Zoeken, er kan worden gezocht op de naam van de ontvanger.
2. Filtermogelijkheid op specifieke werkgevers. Klik om een werkgever te selecteren.
3. Filtermogelijkheid op signalen. klik om een signaal te selecteren.
4. Overzicht van de verzonden signalen:

Kolom Toelichting
Verstuurd naar (naam) Achternaam en voorletters van de gebruiker die het signaal heeft ontvangen.
Verstuurd naar (medium) Emailadres of telefoonnummer waar het signaal naar s verzonden.
Dossiernummer Dossiernummer waarover het signaal verzonden wordt
Medewerker Naam medewerker waarover het signaal verzonden wordt
Signaal Verzonden signaal
Verwerkt op Datum en tijd van verzending