Verzuimdoelstelling

ALGEMEEN

Er kan een verzuimdoelstelling worden afgesproken met de werkgever. Deze verzuimdoelstelling kan worden geregistreerd, zodat deze binnen de verschillende rapportages wordt opgenomen.

STAPPEN

1. Navigeer naar Admin portaal | Basisgegevens | Verzuimdoelstellingen en klik op Toevoegen.

2. Selecteer een werkgever waarmee de verzuimdoelstelling is afgesproken.
3. Selecteer een startdatum en einddatum voor de verzuimdoelstelling.
4. Vul de volgende gegevens in:
- Ziekteverzuimpercentage
- Gemiddelde ziekteverzuimduur in dagen
- Ziektemeldingsfrequentie.
5. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.