Inkomensverzekeraars

ALGEMEEN

Bij de inkomensverzekeraar kunnen de gegevens van de diverse inkomensverzekeraars en volmachten worden geraadpleegd. Standaard wordt een overzicht van inkomensverzekeraars gevuld. Wanneer een inkomensverzekeraar in het overzicht ontbreekt, kunt u zelf een inkomensverzekeraar toevoegen.

Per inkomensverzekeraar kunnen de verzekeraars producten en voorwaarden worden geregistreerd.

In het Verzekering portaal is het mogelijk om bij het aanmaken van een polis de inkomensverzekeraar en product te selecteren.

In dit artikel wordt het volgende toegelicht:

OVERZICHT INKOMENSVERZEKERAARS

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Inkomensverzekeraars
2. Een overzicht van verzekeraars wordt getoond, klik op een verzekeraar om deze te raadplegen of te bewerken.
3. Maak gebruik van het zoekveld om een inkomensverzekeraar te zoeken.
4. Klik op Toevoegen om een inkomensverzekeraar toe te voegen.

INKOMENSVERZEKERAAR TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Inkomensverzekeraars en klik op Toevoegen.

2. Vul de gevraagde gegevens in.
3. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan. Voeg, indien nodig producten of voorwaarden toe.

INKOMENSVERZEKERAAR BEWERKEN OF PRODUCTEN/VOORWAARDEN TOEVOEGEN

1. Navigeer het het Adminportaal | Basisgegevens | Inkomensverzekeraar en selecteer een verzekeraar.

2. Wijzig, indien nodig de algemene gegevens van de inkomensverzekeraar.

3. Klik op Toevoegen om een product toe te voegen | Vul een product in | Klik op Opslaan.
4. Klik op Toevoegen om een voorwaarde toe te voegen | Vul een voorwaarde in | Klik op Opslaan.
5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.