Verzuimredenen

ALGEMEEN

In het overzicht Verzuimredenen worden standaard de verzuimredenen getoond die binnen het wettelijke kader vallen.

De verzuimreden kan worden geregistreerd bij het ziek melden van een medewerker.

STAPPEN

1. Navigeer naar Admin portaal | Basisgegevens | Verzuimredenen. Een overzicht van de standaard verzuimredenen worden getoond. Klik op Toevoegen om een nieuwe reden toe te voegen.

2. Vul een reden in.
3. Vul, indien nodig, een code in.
4. Vink de optie 'primair', om deze reden standaard te vullen bij een verzuim melding.
5. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.