Dienstverband type instellingen

ALGEMEEN

Aan een dienstverbandsoort, zoals bijvoorbeeld de dienstverbandsoort Onbepaalde tijd, kan een dienstverbandtype worden gekoppeld. Een dienstverbandtype zou bijvoorbeeld Fulltimer - Onbepaalde tijd kunnen zijn. Aan het dienstverbandtype worden de verschillende functies gekoppeld. De dienstverbandsoorten en dienstverbandtype instellingen kunnen naar eigen wens worden ingericht.

VOORWAARDEN

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Dienstverbandtype instellingen en klik op Toevoegen.

2. Selecteer het soort dienstverband.
3. Geef het dienstverbandtype een naam.
4. Vul indien nodig een code in.
5. Selecteer de juiste CAO.
6. Standaard staat de optie Ketenbepaling uitsluiten op Nee, wijzig indien nodig.
7. Vul de minimale en maximale contacturen in.
8.  Bovenschalige melding staat standaard op Nee. Het salaris wordt berekend op basis van de achterliggende loontabel. Selecteer Ja, om het bruto uurloon te kunnen wijzigen bij in dienst gaan.
9. Vink speciaal type aan, wanneer het BSN nummer niet opgevraagd mag worden bij medewerkers.
10. Vink de Transitievergoeding aan, indien deze van toepassing is.

11. Selecteer de functie bij het dienstverbandtype.
12. Selecteer de contracttypes waarin het geselecteerde contracttype in mag worden veranderd.
13. Selecteer de contracttypes waarmee het geselecteerde contracttype mag worden verlengd.
14. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.