Arbodiensten

ALGEMEEN

Het is mogelijk om de contactgegevens van een of meerdere Arbodiensten vast te leggen. Een arbodienst kan worden gekoppeld aan een werkgever.

In dit artikel wordt het volgende toegelicht:

ARBODIENST OVERZICHT

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Arbodiensten.
2. Een overzicht van Arbodiensten wordt getoond.
3. Maak gebruik van het zoekveld om een arbodienst te zoeken.
4. Klik op Toevoegen om een arbodienst toe te voegen.

mceclip0

ARBODIENST TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Arbodiensten.
2. Klik op Toevoegen.

mceclip2

3. Vul de gevraagde gegevens in.
4. Klik op Opslaan.

4. De arbodienst wordt getoond in het overzicht. Klik op de arbodienst om deze te wijzigen.

mceclip2