Medewerkersprofielen

ALGEMEEN

Een medewerkersprofiel kan worden aangemaakt en naar wens worden ingericht. Een medewerkersprofiel kan worden gekoppeld aan de medewerkersdossier tabblad gegevens. De kleur van het medewerkersprofiel wordt getoond wanneer het dossier of de medewerkersgegevens wordt geopend, zoals in onderstaande afbeelding.

mceclip3

In dit artikel wordt het volgende toegelicht:

MEDEWERKERPROFIEL OVERZICHT

1. Navigeer naar het Arboportaal | Basisgegevens | Medewerkersprofielen.
2. Een overzicht van medewerkersprofielen worden getoond. Klik om een profiel te bewerken.
3. Gebruik het zoekveld om een profiel te zoeken.
4. Klik op Toevoegen om een medewerkersprofiel toe te voegen.

mceclip0

MEDEWERKERPROFIEL TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Arboportaal | Basisgegevens | Medewerkersprofielen en klik op Toevoegen.

2. Vul de naam van het profiel in.
3. Klik om he kleurenpalet te openen en selecteer een kleur.
4. Vul, indien nodig een omschrijving in.