Dienstverbandsoorten

ALGEMEEN

Er zijn verschillende dienstverbandsoorten, deze kunnen worden toegevoegd binnen dit menu- item. Voorbeelden van een dienstverbandsoort zijn:

• Onbepaalde tijd
  • Bepaalde tijd
  • Oproepkracht
  • Etc

Aan elk dienstverbandsoort worden één of meerdere dienstverband types gekoppeld.
De dienstverbandsoorten kunnen naar eigen wens worden ingericht.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Dienstverbandsoorten.

2. Vul een naam van het dienstverbandsoort in.
3. Vink de optie 'Onbepaalde tijd' aan indien van toepassing.
4. Vink de optie 'Opleiding dienstverband' aan indien van toepassing.
5. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.