Inloggen.

ALGEMEEN

Om gebruik te kunnen maken van Visma Verzuim DWC en het HR portaal heb je een gebruikersaccount en rechten op het HR portaal nodig. Als er een account voor je is aangemaakt door de beheerder ontvang  je een uitnodigingsmail, waarmee je jouw account kan activeren.

Visma Verzuim DWC maakt gebruik van een tweestapsverificatie. Dit is een extra beveiligingslaag dat de gebruiker niet slechts om een gebruikersnaam en wachtwoord vraagt, maar om nog een extra gegeven. Met de tweestapsverificatie is er dus sprake van een tweede beveiligende laag, om de identiteit te controleren van de persoon die toegang probeert te verkrijgen. Onbevoegden die in het bezit zijn van alleen de eerste factor, het wachtwoord krijgen geen toegang tot persoonlijke data.

Afhankelijk van de inrichting heeft u mogelijk een keuze tussen de volgende twee staps verificaties.

• SMS
  • Google Authenticator
  • U2F token

Het is ook mogelijk dat je bij de registratie geen keuze krijgt en wordt verplicht een bepaalde tweestapsverificatie te gebruiken.

Zie voor meer informatie over de tweestapsverificatie of het aanmaken van je account de relevante artikelen onder de sectie 'Algemeen'