Filters wijzigen in overzichten.

Het is mogelijk om naar wens extra filters toe te voegen aan het overzicht. In het voorbeeld van het overzicht van actieve medewerkers is standaard het filter op actieve dienstverbanden geactiveerd.

1. Klik op Medewerkers.
2. Klik op Selecteer filters, het aantal geeft het aantal actieve filters aan.
3. Wijs met de muis op de informatieknop om meer informatie over het filter te raadplegen.
4. Vink een filter aan om deze te activeren.
5. Klik op Opslaan om het filter te bewaren. Het overzicht wordt opnieuw geladen.
6. Klik om terug te keren naar de standaard filterinstelling.

Het filter blijft actief ook na het uitloggen!