Overzicht actieve medewerkers.

1. Navigeer naar het HR portaal | Medewerkers actief.
2. Een overzicht van medewerkers wordt getoond.
3. Het aantal resultaten:

• 1 tot 10: de resultaten per pagina
  • van 22 resultaten: het totaal aantal resultaten
  • 10 resultaten weergeven: het aantal resultaten per pagina

4. Aantal pagina's, bij meer pagina's kan er met de buttons door de pagina's worden genavigeerd.
5. Klik op een medewerker om naar de medewerker gegevens van betreffende medewerker te navigeren.
6. Zoekveld. De zoekterm moet minimaal 3 karakters bevatten. Er kan worden gezocht op:

• Achternaam
  • Geboortedatum
  • Personeelsnummer

7. Gebruik deze buttons om het overzicht te exporteren naar PDF, Excel of af te drukken. LET OP: Alleen de getoonde resultaten in het overzicht worden geëxporteerd.
8. Functie om kolommen in het overzicht te wijzigen.
9. Functie om filters te (de)activeren in het overzicht. Het aantal toont het aantal geactiveerde filters.