Binnen de pagina's waarbij het prettig is om te kunnen zoeken is een zoekfunctie opgenomen. Wanneer een zoekfunctie is opgenomen op een pagina, dan vindt u deze altijd links bovenaan op de pagina.

Vul een zoekterm in en klik op de Loep of op de Enter toets om de zoekopdracht te starten.

Naast de zoekfunctie binnen de verschillende menu items en pagina's is er een algemene zoekfunctie. Deze zoekfunctie is beschikbaar in de navigatiekolom aan de linkerkant.

1. De zoekfunctie, vul minimaal 3 karakters in op de zoekfunctie te starten. Er kan worden gezocht op:

• Naam
  • Personeelsnummer
  • Geboortedatum (volledig invoeren)

Klik op de loep of op Enter om de zoekactie te starten.

2. De zoekterm wordt getoond, wijzig indien nodig om opnieuw te zoeken.
3. De zoekresultaten worden getoond. Klik om de medewerker gegevens te openen.