Menustructuur.

Het HR portaal wordt standaard geopend met een dashboard. Aan de linkerkant van de pagina, wordt een menustructuur met functionaliteiten getoond. Welke functionaliteiten er worden getoond is afhankelijk van de rechten van de gebruiker. De menustructuur is altijd beschikbaar en met een klik op een functie, wordt de functie geopend. Naast functionaliteiten is het ook mogelijk dat een beheerder verschillende overzichten beschikbaar heeft gesteld, bijvoorbeeld overzichten van:

• Medewerkers
  • Taken
  • Dossiers

Deze overzichten zijn geheel naar eigen wens in te richten. De gebruikte afbeeldingen in deze instructie kunnen afwijken van de werkelijkheid.

1. Navigeer naar het HR portaal. Het dashboard wordt standaard geopend.
2. De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar:

Menu/functie Toelichting
In dienstmelding afronden Een overzicht van medewerkers, waarvan de indienst melding kan worden afgerond.
Te ondertekenen documenten lijst Een overzicht van te ondertekenen documenten door de gebruiker.
Te onder tekenen werknemer Een overzicht van te ondertekenen documenten door een werknemer. Een reminder kan worden gestuurd.
Openstaande TIM/POP Een overzicht van medewerkers die ene vragenlijst moeten invullen
Archiveer documenten Een overzicht van te archiveren documenten
Organisatiestructuur Een overzicht van de opbouw van het bedrijf met de verschillende organisatie eenheden

3. Een voorbeeld van verschillende overzichten die door een beheerder beschikbaar worden gesteld.
4. Zoekfunctie, deze wordt verder in dit artikel toegelicht.
5. De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar:

Menu/functie Toelichting
Handmatige Tim-POP Mogelijkheid tot het handmatig sturen van een vragenlijst
Nieuwe indienstmelding Een nieuwe medewerker in dienst melden
Uit dienst melden Medewerker uit dienst melden
Aanpassen contract
Dossiers en meldingen Mogelijkheid tot het melden van verzuim, herstel en overige meldingen

6. De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar:

Menu/functie  Toelichting
mceclip0.png Helpfunctie, klik voor meer informatie over de pagina.
mceclip1.png Taalinstelling, klik om het HR portaal in een andere taal te openen.
mceclip2.png Beheerdersfunctie.
mceclip3.png Klik om naar de accountinstellingen te gaan of uit te loggen.
mceclip4.png Het icoon van het HR portaal, klik om naar een ander portaal te navigeren.