Verzuimdossier

ALGEMEEN

Vanuit het HR portaal kan, wanneer er een verzuimdossier aanwezig is, het verzuimdossier van de medewerker worden geraadpleegd. Het verzuimdossier wordt geopend in het Werkgeverportaal.

In dit artikel wordt onderstaande toegelicht:

RAADPLEGEN VERZUIMDOSSIER

1. Navigeer naar het HR portaal en selecteer een medewerker door te klikken.

raadpleegdossier

2. Het dossier van de medewerker wordt geopend. Klik op het verzuimdossier, de medewerker gegevens worden geopend in het werkgeverportaal.

raadpleegdossier

3. Klik op het dossier om het dossieroverzicht te openen. Raadpleeg voor meer informatie het artikel Dossier in het werkgeverportaal.

raadpleegdossier

TERUGKEREN NAAR HET HR PORTAAL

Er zijn twee manieren om eenvoudig terug te keren naar het HR portaal.

1. Klik op het HR dossier, om terug te keren naar het HR dossier van betreffende medewerker.
2. Klik op HR dashboard om terug te keren naar het HR dashboard.