Te ondertekenen door de werknemer

ALGEMEEN

In het menu Te ondertekenen door de werknemer, worden de documenten getoond die moeten worden voorzien van en handtekening van de werknemer. Vanuit dit overzicht kan een reminder gestuurd worden naar de werknemer om hem/haar te helpen herinneren aan de te ondertekenen documenten.

VOORWAARDE

Om hier gebruik van te kunnen maken is het noodzakelijk om een e-mailsjabloon in te richten van het type Herinnering voor medewerker te ondertekenen document.

TE ONDERTEKENEN DOOR DE WERKNEMER

1. Navigeer naar het HR portaal en klik op Te ondertekenen door werknemer. Het aantal is het aantal te ondertekenen documenten door werknemers.
2. Een overzicht van te ondertekenen documenten worden getoond met de volgende informatie:

• Naam medewerker
  • Document naam
  • Organisatieeenheid
  • Juridische entiteit
  • Datum van toevoeging

Klik op de medewerker om het dossier te openen.

3. Klik op de reminder, om een reminder naar de medewerker te sturen.
4. Maak eventueel gebruik van het zoekveld. Er kan worden gezocht op achternaam en documentnaam.

te