Te ondertekenen door de werkgever.

ALGEMEEN

In het menu Te ondertekenen documenten lijst, worden de documenten getoond die moeten worden voorzien van en handtekening van de werkgever. Vanuit dit overzicht kan direct een handtekening worden geplaatst. Wanneer een document ook door een medewerker ondertekent moet worden, wordt het document na ondertekening door de werkgever aangeboden aan de medewerker via het medewerker portaal.

ONDERTEKENEN DOCUMENT

1. Navigeer naar het HR portaal en klik op Te ondertekenen documentenlijst. Het aantal is het aantal te ondertekenen documenten.
2. Een overzicht van te ondertekenen documenten worden getoond met de volgende informatie:

• Naam medewerker
  • Document naam
  • Organisatie-eenheid
  • Juridische entiteit
  • Datum van toevoeging

Klik op een document op de handtekening te plaatsen.
3. Maak eventueel gebruik van het zoekveld. Er kan worden gezocht op achternaam en documentnaam.

te

4. Het document wordt geopend in een PDF viewer. Lees het document en plaats met de muis een handtekening.
5. Klik Opnieuw, om de handtekening te verwijderen en een nieuwe te plaatsen.
6. Klik op Ondertekenen, om het document op te slaan met handtekening.
7. Klik op Terug om het scherm te sluiten en terug e keren naar het overzicht.