In dienst melding zonder tussenkomst van medewerker

ALGEMEEN

Er kan een nieuwe medewerker in dienst worden genomen. Het is, bij de in dienst melding, mogelijk om de medewerker zijn eigen persoonsgegevens te laten invullen. Dit kan alleen indien er gebruik wordt gemaakt van het medewerkersportaal. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van het medewerkerportaal dan kan de gebruiker kiezen om de medewerkersgegevens volledig in te vullen voor de medewerker.

1. Navigeer naar het HR portaal | Nieuwe in dienst melding.
2. Klik op Handmatig, om alle gevraagde medewerker gegevens in te vullen.
3. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren. De in dienst melding kan direct worden afgerond.