Verlenging

ALGEMEEN

Er zijn 3 mogelijkheden om een contract aan te passen:

• Aanpassen contract: Binnen deze functie kan de functie, aantal uren, functiejaren en mogelijk de subsidies of loon worden gewijzigd.
  • Overplaatsing: Binnen deze functie is het mogelijk een medewerker, met zijn huidige contract, over te plaatsen naar een andere juridische entiteit of organisatie eenheid.
  • Verlengen: Binnen deze functie is het mogelijk het contract te verlengen.

In dit artikel wordt uitleg gegeven over de functie Verlengen.

VERLENGEN

1. Navigeer naar het HR portaal | Aanpassen contract.
2. Klik om het zoekveld te openen.
3. Geef een zoekterm op met minimaal 3 karakters en selecteer de juiste medewerker.

aanpassen

4. De geselecteerde medewerker wordt getoond.
5. Vink de optie verlenging aan. De einddatum van het contract wordt verwijderd. De startdatum wordt gewijzigd naar de datum opvolgend op de einddatum.
6. Wijzig, indien nodig, de gegevens.
7. De startdatum is gewijzigd naar de datum opvolgend op de eerdere einddatum.
8. Vul, indien nodig, een einddatum in.

9. Wijzig, indien nodig het aantal uur.
10. Wijzig, indien nodig de gegevens.
11. Klik op Opslaan om de de verlenging te bewaren.

12. De medewerkersgegevens wordt in het tabblad dienstverband geopend.
13. Een nieuw dienstverband is aangemaakt.