Logboek

ALGEMEEN

Het logboek toont de volgende informatie:

• Logboek: Alle handmatige acties uitgevoerd op het dossier.
  • Verzonden items: In dit overzicht staan alle handmatig verzonden e-mail berichten.
  • Verzonden signalen: In dit overzicht staan alle verzonden signalen. Dit zijn automatisch verzonden e-mailberichten of signalen welke getoond worden op het dashboard.

In dit artikel wordt onderstaande nader toegelicht:

• Logboek raadplegen
  • Verzonden items raadplegen
  • Verzonden signalen raadplegen

LOGBOEK RAADPLEGEN

1. Klik op het logboek
2. Het logboek wordt standaard geopend in het logboek
3. De gemaakte acties worden getoond met de volgende informatie:

• Actie
  • Gebruiker
  • Datum van de actie

VERZONDEN ITEMS RAADPLEGEN

1. Klik op het logboek
2. Klik op Verzonden items
3. De handmatig verzonden items worden getoond met de volgende informatie:

• Ontvanger: e-mailadres ontvanger
  • CC: e-mailadres
  • Onderwerp: onderwerp van het e-mailbericht
  • Afzender: Naam van de gebruiker
  • Datum; Datum en tijdstip van verzonden item

VERZONDEN SIGNALEN

1. Klik op het logboek
2. Klik op Verzonden signalen
3. De verzonden signalen worden getoond met de volgende informatie:

• Verstuurd naar: naam van de gebruiker
  • Verstuurd naar (medium) E-mailadres of telefoonnummer waarnaar het verzonden is.
  • Signaal: Het type signaal wat is verstuurd. Dit is de titel die de beheerder aan het signaal heeft gegeven.
  • Verwerkt op: datum en tijdstip waarop het signaal is verzonden.