Dienstverbanden

ALGEMEEN

In het tabblad Dienstverbanden worden dienstverbanden en contracten van de medewerker weergegeven.

Een medewerker kan meerdere dienstverbanden tegelijkertijd hebben, omdat de medewerker bijvoorbeeld meerdere functies heeft. Binnen het dienstverband kunnen meerdere contracten zijn toegevoegd. Denk hierbij aan de jaarcontracten.

Afhankelijk van de inrichting en rechten van de gebruiker is het mogelijk om dienstverbanden en contacten toe te voegen of te wijzigen.

In dit artikel worden de volgende functionaliteiten toegelicht:

DIENSTVERBANDEN OVERZICHT

1. Klik op de medewerker gegevens.
2. Klik op Dienstverbanden om een overzicht van de dienstverbanden te openen.

In dit voorbeeld wordt er één dienstverband getoond met meerdere contracten. In de situatie waarbij een medewerker meerdere dienstverbanden heeft, wordt het tweede dienst verband onder het eerste dienstverband getoond.

3. De dienstverband gegevens.
4. De contracten van betreffend dienstverband, klik om meer gegevens in te zien of te bewerken.
5. Mogelijkheid om een nieuw dienstverband toe te voegen.

Beschikbare buttons:

Button Toelichting
mceclip2 Toevoegen van een dienstverband
mceclip1 Bewerken van een dienstverband
mceclip0 Verwijderen van een dienstverband of contract