FAQ

ALGEMEEN

Het is mogelijk om voor voor uw werkgevers een eigen FAQ samen te stellen met de meest gestelde vragen over de software, werkproces et cetera. Deze FAQ wordt voor de gebruiker op het dashboard getoond.

VOORWAARDEN VOOR RAADPLEGEN FAQ

• Op het dashboard moet de widget FAQ zijn toegevoegd.

STAPPEN

1. Navigeer naa het Admin portaal | Content | Faq en klik op FAQ toevoegen.

2. Beschrijf, beknopt, de vraag.
3. Selecteer de werkgevers die de FAQ mogen raadplegen
4. Beschrijf het antwoord en maak gebruik van de verschillende opmaak mogelijkheden. Het is tevens mogelijk een link te gebruiken naar, bijvoorbeeld de artikelen in het support portaal.
5. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.